Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200009 Ilmoita asiaton viesti
ts

Vasen pakki kirjoitti: (11.10.2014 17:46:42)

ts kirjoitti: (11.10.2014 16:56:06)
Niin ja kyllä kuvasta, TV- tai muusta, voi ihan hyvin massapisteiden liikettä tutkia, vaikka siihen vähän aukkoja jääkin. Sivusuuntainen liike on silti helppo havaita ihan 2D-pinnaltakin, joskin siinäkin pitää osata erottaa kierron aiheuttama siirtymä, kun pyöreästä kappaleesta ei ole kyse.

Laitetaan tähän vielä sellainen tarkennus, että siinä postaamassani kuvasarjassa oli kuva yläkuolokohdasta, yhdestä dsw osuudesta ja osumasta. Noista kolmesta kuvasta ei voi tehdä mitään päätelmiä siitä, missä järjestyksessä dsw on alkanut. Viasatin lähetyksissä tulee paljon hyvin kirkkaassa valaistuksessa suurella frekvenssillä otettuja hidastuksia. Niistä pystyy hyvin tutkimaan liikejärjestyksiä.

Laitoin ne kuvat siksi, että niistä voi päätellä sen, että oikean lonkan vyölenkistä kiinnipitäminen estää dsw:n aloittamisen lantionkierrolla, koska lonkka ei voi lähentyä kohdelinjaa.

Näin minä viestisi tulkitsinkin, enkä itsekään puhu liikejärjestyksestä vaan ihan positioista eri pisteiden osalta.

Kun kierto alkaa, osa tarkastelupisteistä, kuten vyön solki ja vasen lonkka siirtyvät kohteen suuntaan, mutta oikea lonkka ei. Mikäli liike on lateraalista, liukuu myös oikea lonkka siihen suuntaan, eli pitää pystyä kuvasta erottelemaan kierron vaikutus ja poistamaan se tarkastelusta.

Itsekin tosin joskus pidän vyönlenkistä kiinni, mutta toisesta suunnasta, eli estämään sivuliukua.