Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200008 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (11.10.2014 16:56:06)
Niin ja kyllä kuvasta, TV- tai muusta, voi ihan hyvin massapisteiden liikettä tutkia, vaikka siihen vähän aukkoja jääkin. Sivusuuntainen liike on silti helppo havaita ihan 2D-pinnaltakin, joskin siinäkin pitää osata erottaa kierron aiheuttama siirtymä, kun pyöreästä kappaleesta ei ole kyse.

Laitetaan tähän vielä sellainen tarkennus, että siinä postaamassani kuvasarjassa oli kuva yläkuolokohdasta, yhdestä dsw osuudesta ja osumasta. Noista kolmesta kuvasta ei voi tehdä mitään päätelmiä siitä, missä järjestyksessä dsw on alkanut. Viasatin lähetyksissä tulee paljon hyvin kirkkaassa valaistuksessa suurella frekvenssillä otettuja hidastuksia. Niistä pystyy hyvin tutkimaan liikejärjestyksiä.

Laitoin ne kuvat siksi, että niistä voi päätellä sen, että oikean lonkan vyölenkistä kiinnipitäminen estää dsw:n aloittamisen lantionkierrolla, koska lonkka ei voi lähentyä kohdelinjaa.