Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#199992 Ilmoita asiaton viesti
ts

B kirjoitti: (11.10.2014 10:49:11)

B kirjoitti: (11.10.2014 10:05:39)
Many golfers have had it drilled into their brains that they need to turn more, so they whip their hips around to start the downswing. This is a killer.

Best Wishes, Butch Harmon (tuupparien tekijä?)

Tämä liittyy sekä otsikon aiheeseen että nimimerkki Vasen Pakin saamaan opetukseen peräti 2 eri golfpron tunnilla.

Syntyy vaikutelma, että nimimerkki VP pitää saamaansa opetusta kuten myös Butch H:n opetusta huonona ja/tai vanhanaikaisena ja/tai huonompana kuin sitä tapaa, josta prot yrittivät häntä opettaa toiselle tavalle.

Noup. Ei maailma ole kahden värin vastakohta, eikä oikeaa tapaa ole kuvannut täällä vielä kukaan.

Mutta siirtymisessä etujalalle ennen kierron aloittamista on Butch ihan hemmetin väärässä. Tuupparit sitä tekevät, koska opetettu on, pelimiehet liikkuvat itse asiassa vastakkaiseen suuntaan. Näin helppo on ihmissilmää hämätä, että se on uponnut coutseihin ympäri maailman.

Mutta toki uskon esittämäsi. Ainakin heti kun liität mittausdataa aiheeseen liittyen näihin viesteihin. Toki siten perattuna, että kierron vaikutus on ensin poistettu ja tarkastellaan pelkkää sivusiirtymää, johon ei myöskään liity vasemman polven taivutus ja tuen ottaminen sen ojentumisen kautta.