Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#199967 Ilmoita asiaton viesti

B kirjoitti: (9.10.2014 10:07:33)
Jätään huomiotta triviaalivaihtoehto ja pidetään totena ts:n kommenttiin liittyvä seikka, että Pro tiesi roikkuvansa nimimerkki Vasen Pakin (VP) vyölenkissä

Pidetään lisäksi totena, että Pro tiesi mihin hän tuolla manööverillä pyrki.

Pron tietoisuus tarkoittaa, että hän ymmärsi valitun harjoitteen vaikutuksen.

Valitulla harjoituksella ei voida estää lantion kiertoa. Siihen olisi tarvittu roikkumista vähintään kahdessa vyölenkissä ja mieluimmin lantiomaljan vastakkaisilla puolilla.

Siitä seuraa, että VP:n käsitys, jonka mukaan Pro pyrki estämään lantionkierron (oletus: VP:n lantio) on väärä.

Mä yritän vielä kerran, vaikka ei varmaan pitäisi. Ensimmäinen boldattu osuus sekoittaa tieteen ja uskonnon keskenään, joten jääköön se enemmittä kommenteitta.

Rory

Pahoittelen kuvasarjan laatua, mutta se ajaa nyt asiansa. Oikean kyljen kohdalla oleva vyönlenkki on bsw:n huipulla jotakuinkin oikean kantapään päällä. Osumassa se on varpaiden päällä. Se on siis downswingin aikana siirtynyt kohdelinjan suuntaan 20-30 cm. Kun siis seisot pelaajan takana ja pidät tuosta vyölenkistä kiinni estäen oikean lonkan siirtymistä lähemmäs kohdelinjaa, estät lantion kierron. Jos sanallinen selitys on samalla ’siirry ensin etujalalle ja sitten vasta kierry’, niin virhetulkinnoille ei jää juuri varaa.

Ja tässä netistä kaivettua evidenssiä siitä, että monet prot opettaa sen juuri näin:
Butch