16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#199941 Ilmoita asiaton viesti

toveri kirjoitti: (5.10.2014 15:40:11)

joo-o kirjoitti: (5.10.2014 15:31:58)

Vasen pakki kirjoitti: (5.10.2014 13:30:01)

B kirjoitti: (5.10.2014 10:43:47)
Rory McIlroyn tavaramerkki on ollut lapsesta asti vahva aktiivinen painonsiirto etujalan päälle dsw.ssä ja koko svingi on rakentunut tuon ajatuksen ja toteutuksen varaan. Eikä mitenkään huonoin lopputuloksin.

Ja minä kun luulin, että Roryn tavaramerkki oli markkinoiden nopein lantionkierto ja siinä ennen osumaa tapahtuva ihmeellinen pysähdys. Mun on vaikea kuvitella swingiä, jossa paino ei lantionkierron johdosta siirtyisi etujalalle.

Lapaan saa kohteen suuntaista nopeutta rotaatiolla ja/tai lateraaliliikkeellä. Kaikki varmaan ovat yhtä mieltä siitä, että rotaatiolla saavutettava kehänopeus on paljon tärkeämpi noista komponenteista ja jo yksinään vähintäänkin riittävä. Kysymys lienee kai vain tuosta ’ja/tai’ osuudesta. Tarvitaanko lateraaliliikettä ollenkaan? Pitääkö sitä jopa koittaa aktiivisesti välttää? Annetaanko sitä tulla sen verran, kun sitä automaattisesti rotaation ja käsien heilahduksen mukana syntyy? Pitääkö sitä aktiivisesti koittaa tehdä? Onko koko asiahomma vain mielikuva asia? Jos saat lantion kiertymään sillä ajatuksella, että siirrät painon etujalan päälle, niin anna mennä vaan. Mulla se ajatus lukitsee lantionkierron ja aiheuttaa megalomaanisia hihahuukkeja.

Muuten ihan asiaa mutta Roryn lantiokierto ei pysähdy vaan vaihtaa hetkeksi suuntaa. Lisäksi tapahtuu osuman jälkeen, ei ennen osumaa.

Voisitko laittaa tästä videolinkin ja kelloajan siitä koska se tapahtuu? Yritin löytää en vaan tajuu, tätäkään hymiö

2.00 rory