Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200044 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (12.10.2014 17:36:02)
… Kukaan ei ole osoittanut että ranteiden myöhäinen vapauttaminen toisi lisää lapaan nopeutta, eikä tuo näkyvä kulmakaan ole edes rannekulmaa.

Käytän väärää sanastoa. Tarkoitan tuolla ’ranteiden vapautumisella’ koko prosessia, jossa lapa sulkeutuu aukiasennosta kohdelinjan kanssa kutakuinkin kohtisuoraan & ranteiden oikeneminen samassa. Toisinsanoen.. kun gripin pää osoittaa kohdesuuntaan => Gripin pää osoittaa pelaajan kulkusiin. Tuon kulman myöhäinen oikeneminen lisää mailanpään nopeutta. Ponnistus ylöspäin nopeuttaa tätä oikenemista.

ts kirjoitti: (12.10.2014 17:36:02)
Aika monella long hitterillä on muuten etujalka ilmassa osumaan tultaessa. Miksiköhän ja minkä akselin päällä silloin ollaan?

Arvatenkin takajalalla.
Joillain melko menestyneillä pitkälyöntisillä tour pelaajilla taas takajalka on välillä irti osumassa (vaikkapa Fred Couples). Varmaankin tuo esitämäsi long hitter- versio on enempi ’nykymallia’ ja mahdollisesti keskimäärin voiman tuoton kannalta tehokkaampi tapa.. mutta ei taida sopia joka jampalle. Bubba Watson näyttää välillä niin lyövän. Varsinkin driverilla ko. heppu on vahvasti takajalka- miehiä.