Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200042 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (12.10.2014 17:05:59)

Mr. Fairway kirjoitti: (12.10.2014 16:46:18)

Jos aikaisemmin viitattu Rory ei liukuisi draivissaan (nykyisestä bäkäri huippuasennostaan) => pallo ampuisi hänellä lisäksi liikaa taivaisiin.
Rory muuten liukuu hieman myös pitch lyönnin alussa. Lienee hänelle luontainen ja tuloksien valossa toimiva tapa.

Juuri tällaisia päätelmiä pitäisi välttää, jolla ei juurikaan ole todellisuuden kanssa tekemistä. Irrallinen heitto, jolle varmasti vaikea löytää geometriasta perusteita, koska tuossa lantion ja lavan välillä on vielä kasa nivelpisteitä vaikuttamassa lopputulokseen.

Tuolle siirtymälle on olemassa ihan oikeakin merkitys ja odottelen josko joku sen pystyy auki kirjoittamaan. Lavan ja pallon kohtaamiseen ja niihin tapahtumiin se ei liity millään tavoin, ainakaan suoranaisena tekijänä.

Jos muut osatekijät pysyisivät samana, niin aivan varmasti palloon tulokulma on ko. tapauksessa erilainen ilman liukumaa ja liukuman kanssa.

Siirtymä rytmittää lyönnin ja saa jalat työskentelyn kannalta hänelle sopivampaa asentoon. Lisäksi Rory kyykkää hieman ko siirtymässä ja ponnistaa takaisin ennen osumaa, joka nopeuttaa ranteiden ’vapautumista’ / mahdollistaa myöhäisemmän vapautuksen => lisää mailanpään nopeutta.
Vielä yksi huomio.. siirtymän aikana x-factor kasvaa.. mutta tähän ei varsinaisesti tarvita siirtymää.