Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200029 Ilmoita asiaton viesti

Vasen pakki kirjoitti: (12.10.2014 14:22:28)
… Dufnerin swingissä ei bäkärissä näytä olevan Roryn tyylistä takajalalle siirtymistä, joten dsw voi alkaa suoraan kierrolla. Tuo sopii hyvin siihen kategorisointiin pyörimistyypien mukaan.

Jason

No vielä 🙂
Ko. Dufnerin pitchissä pallo on alkuasennossa melkein takajalalla. Jalkatyö ko. lyönnissä melko vähäinen.. tämä voisi olla esimerkki takajalan ympäri pyörimisestä, jossa homma palvelee tarkoitustaan.
verrattuna jos katsotaan driverilyöntiä, niin siinä lantion siirtymää kohteesen päin downswing alussa taas on:
Dufner driver
.. kun voimakkaalla jalkatyöllä haetaan maksimitehoja.

ts kirjoitti:
Tuo vaan ei vieläkään mitenkään vastaa esittämääni kysymykseen, pikemminkin toistaa kuultua ja opetettua tehden oletuksesta totuuden. Perustat tuon siis olettamukseen, että pelaaja ei saa jäädä takajalle tai olla siellä kun kierto alkaa.

En oleta mitään tuollasta.. en siis kuulu sellaiseen kuppikuntaan, jonka mukaan ensin siirretään paino etujalalle ja sitten kierrytään.. päinvastoin.. aiemmin sanoin, että minun kropalla ei sellaista voisi edes tehdä. Jos paino siirretään etujalalle heti downswing alussa, niin jalkatyötä ei voisi enää hyödyntää.. oikea jalka olisi ikäänkuin pelistä pois => ainakaan minä en saisi lantiota kiertymään.
Onhan Rory edelleen takajalalla vaikka DS alussa vähän siirtyykin. Minusta Rory on hieman takajalalla jo ko. driverlyönnin alkuasennossa. Siirtymä tulee vahvan jalkatyön seurauksena.

ts kirjoitti:
Se olennainen asia on, onko mitään syytä olla pallon kohdalla tai sen etupuolella ennen osumaa.

Ainakaan Driverlyönnissä ei ole syytä.. chipissä kenties.. riippuu pelaajan tottumuksista.