Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200026 Ilmoita asiaton viesti

Hyvää pohdintaa ja analyysia useamman henkilön taholta. Todistetusti täällä siis haluttaessa saadaan järkevää dialogia aikaan.

Herra väylän kommentti pelaajakohtaisista eroista on erittäin osuva. Dufnerin swingissä ei bäkärissä näytä olevan Roryn tyylistä takajalalle siirtymistä, joten dsw voi alkaa suoraan kierrolla. Tuo sopii hyvin siihen kategorisointiin pyörimistyypien mukaan.

Jason

Ja Tapsalta erittäin hyvä peruskysymys ’entä sitten’. Mulla itselläni sattui viime kesänä muutama draivi, joissa tasapaino vähän petti ja jäin hieman takajalalle. Pallon oli joka kerta väylällä ja hyvässä mitassa. Jotenkin niistä jäi kuitenkin fiilis, että ’tulipalo on väärin sammutettu’. Ehkä se oppi etujalalle siirtymisestä on niin syvällä, ettei noissa tilanteissa osaa kysyä miksi tuo swingi tuotti hyvän lopputuloksen.

Mun mielestä kuitenkaan takajalan ympäri ei voi pyöriä. Tarkoitan nyt siis pyörimisakseli mielessä. Tai siis – kain niinkin voi tehdä, mutta en ole sellaista pelimiehillä nähnyt. Jos akseli olisi oikean lonkan luona, niin silloinhan se ei siirtyisi lähemmäksi kohdelinjaa. Pyörimisakseli taitaa aina olla keskellä tai edessä.