Re: jalkapohja vaivoja - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäjalkapohja vaivojaRe: jalkapohja vaivoja

#519799 Ilmoita asiaton viesti

morientes,

meikäläisellä plantaarifaskiitti lääkärillä todettu ja ollut jo yli vuoden, ekat oireet pelatessa esim. viikon aikana joka päivä jo muutama vuosi sitten.

Kuten täällä herrat ova tieneet, vaivaan auttaa venyttely, kylmähoito, golfpallon pyörittely jalan alla, hieronta itse tai hierojalla, burana -kuuriakin voi kokeilla. Vaiva on erittäin pitkäikäinen, mutta sitä voi tosiaan lievittää ja hoitaa TOIVOTTAVASTI kokonaan pois pitkäjänteisellä työllä.

Olen jutellut asiasta usean tutun lääkärin ja huippu-urheilijan kanssa, kommentit ovat aina samansuuntaisia. Joten oikeilla jäljillä taidetaan kaikki olla…

Joku muuten kirjoitti askelklinikan ortooseista, ne auttaa kyllä lähinnä akillesjännevammoihin, ei faskiittiin. Sellainen löytyy ja suosittelen akillesjännekipuihin, mikäli testissä toteavat jänteiden olevan esimerkiksi vääntynyt.

Kengät – lenkkarimalliset golfkengät varmasti parhaat! Sitäpaitsi ovat mun mielestä ylivoimaisen mukavat ja riittävän kiertojäykät yms. Tour-kunditkin pelaa harkkarundeja usein golflenkkareilla…

TSEMPPIÄ KAIKILLE, TÄÄ VAIVA ON TOSIAAN AIKA SYVÄLTÄ!