Re: Jääkiekko vs. golf - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Jääkiekko vs. golf

#419168 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (20.4.2013 8:54:12)

ts kirjoitti: (19.4.2013 21:37:53)
Kai se pitää täälläkin kysyä:

Mikä ihme on kenttien ja seurojen toiminnassa vikana jos ei näin hyvätuloisesta kansasta löydy tarpeeksi väkeä joka olisi halukas sijoittamaan vaikka 3000e ja maksamaan 600e vastiketta vuodesta päästäkseen tuohon toimintaan mukaan?

Tässä Eero Lehden kommentti, kun oli myynyt Lehtiyhtymän Keskisyöpäläiselle:

”Älä osta sitä, minkä voit vuokrata,
älä vuokraa sitä, minkä voit lainata,
älä lainaa sitä, minkä voit saada joltakin ilmaiseksi kerjäämällä.”

… tämä kuvastaa pitkälle niitä syitä, miksi ei kannata sijoittaa 3000€ golfosakkeeseen, ja kuten Lehden kommentista voi päätellä – kyse ei ole rahasta tai sen puutteesta vaan periaatteesta

Joopa joo. Ihmettelen vaan, että kukahan jatkossa rahoittaa golfkenttien rakentamisen. Tai rahoittaa nykyisten golfkenttien perusparantamisen, kun ajan hammas pakottaa tekemään isoja remontteja. Kukaan ei halua olla osakas, joten mistä rahat? Nuo päivä-, viikko- tai kuukausi greenfeet eivät riitä kuin normaaleihin hoitokustannuksiin. Ja niihinkin on vaikea budjetoida, kun ikinä et etukäteen tiedä, kuinka hyvä/huono kesä ilmojen puolesta tulee eli paljonko saat myyntituloja yhtiölle. Menee kyllä homma aika vaikeaksi täällä kylmässä pohjolassa, jossa pelikautta riittää vähän paikasta riippuen 3-6 kk.