Re: iPhone golfsovellukset - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetiPhone golfsovelluksetRe: iPhone golfsovellukset

#306477 Ilmoita asiaton viesti

Golfbat kirjoitti: (12.5.2011 21:45:38)

Jooseppi kirjoitti: (12.5.2011 15:48:57)

Golfbat kirjoitti: (12.5.2011 1:34:30)
Olen hieman eri mieltä noiden varta vasten golfiin suunniteltujen laitteiden ja kännykän tarkkuuseroista. Kun puhut kellosta, tarkoitat selkeesti laitteen GPS moottoria, jonka suorituskyky määrää kuinka tiheästi laite voi päivittää sijaintiaan. .

itseasiassa nyt toinen puhuu aidasta ja toinen aidanseipäästä, itse tarkoitin vastaanottimen kykyä määrittää signaalin saapumishetki, en niinkään noiden hetkien tiheydestä.

Jos laite A vastaanottaa signaalia tasaisesti ja tietyin väliajoin jatkuvasti, niin mitä merkitystä signaalin saapumishetkellä on paikkaa määrittäessä? Meinaatko että huonommilla GPS vastaanottimilla kuten iPhone jne.

singnaalit saapuvat kyllä tasoisesti, mutta kun se huonolaatuinen siru merkaa vastaanoton aikakordinaatin esim satunnaisesti hajonnalla [ todellinen hetki -+ 20ns] (tai jopa huonommalla)… laske itse kuinka suuri hajonta tuosta syntyy, kun tuollaisesta datasta lähdetään laskemaan etäisyyksiä… ei lopputulos ole kovin kummoinen.( Iphonella taitaa tuo olla -+30ns?)

joo totta että useimmissa nykuisissä kuluttaja gps piireissä tuo on luokkaa +-10ns, mutta se ei Iphonen tapauksessa lohduta, koska IPhone ei osaa hyödyntää ulkoisia gps vastaanottimia (ilman hackeja)