Re: Ilosen ja Blomqvistin valmennus - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluIlosen ja Blomqvistin valmennusRe: Ilosen ja Blomqvistin valmennus

#227237 Ilmoita asiaton viesti

Oli pakko tarttua tähän keskusteluun ja antaa pieni omakohtainen kokemus aiheesta.

Olin vuoden ajan Timo Rauhalan valmennuksessa Golf Digest Akatemian puitteissa yhdeksän muun amatööripelaajan kanssa. Tuon vuoden aikana kuulin lukemattomia tarinoita Ilosesta ja Blomqvistista. Nämä molemmat suomalaiset tähtipelaajat myös kävivät meidän kanssa treenaamassa. Molempien kanssa oli huomattavissa, että pelaaja-valmentaja -suhde oli sanoinkuvaamattoman tiivis ja toisiaan arvostava.

Tiger100 avasi ketjun melkoisen negatiiviseen sävyyn. Voisin olettaa, ettet ole tutustunut Rauhalaan muutamaa lehtijuttua laajemmin. Rauhala haastaa pelaajian koko ajan hoksaamaan asioita itse, eikä kata pöytää suoraan valmiiksi. Ja kaikki pieni nippelitieto loistaa poissaolollaan, jota jotkut tälläkin foorumilla kirjoittavat ’kylä-prot’ viljelevät.

Monet eivät varmaan tiedä, että Rauhala avustaa myös muita pelaajia Toureilla. Erään Euroopan Tourin kisaviikon aikana Timo oli avustanut viittä eri pelaajaa. Jollekin pientä hiontaa alkuasentoon punttisalilla, toiselle puttianalyysi harjoitusgreenillä videon avulla jne. Eli Rauhala ei ole vain Mikon ja Minnin valmentaja vaan konsultoi muitakin pelaajia. Se kertoo jotakin hänen arvostuksestaan maailmalla.

Kannattaa käydä lukemassa jo päättyneen Golf Digest Akatemian vanhoja blogeja, joissa me amatööripelaajat kerromme rehellisiä tuntojamme Timo Rauhalasta. Ne eivät tietenkään vastaa Tour-pelaajien tarinoita, mutta lukemisen arvoisia juttuja kuitenkin.