Re: Ikärasismia ? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötIkärasismia ?Re: Ikärasismia ?

#276634 Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä joillain jo elämänsä ehtoopuolella olevilla kuten Chipillä on perusteltuja ja hienoja ajatuksia. Yleistää asioita oman kokemuksensa mukaan ja uskoo että nämä olisivat yleisempiäkin mielipiteitä vailla minkäännäkösiä fatkoja. Populisimia parhaimmillaan.

Korruptio on kai ihan tutkitustikin suomessa lähes olematonta ja ei ole mitään viitteitä siitä että se olisi viimevuosikymmeninä lisääntynyt. Päinvastoin, esimerkiksi verottaja on muuttanut vielä 70-80-90 luvulla voimassa olleita ohjeitaan kovastikin tiukemmaksi mm. matkustamisen ja tarjoilujen osalta, Nämähän olivat ennenvanhaan hyvinkin yleisiä korruption muotoja. Lisäksi nuo nyt eläkeiässä tai lähellä sitä olevat ihmiset ovat suurimmalta osaltaan koulutukseltaan ja yleisivistykseltään moukkia verrattuna tämän päivän koulutettuihin aikuisiin.

Joskus vaan täytyy itse huomata että ei olekaan oikeassa, maailmamuuttuu ja aina paremmaksi, vaikka jotku jäärät kaikkia muutoksia vastustavat. Tämä on ominaisuus joka tuolta vanhemmalta kaartilta usein tyystin puuttuu. Tehdään ja toimitaan kuten ennenkin. Onneksi jotkut ennen nkovinkin konservatiivisetkin tahot ovat tämän huomanneet ja monet turhat traditiot haudataan aikansaeläneinä. Tästä hyvä esimerkki on mm. tuo golfin vaatetuksen rajoitteiden poistaminen. Mikään ei voi olla etovampaa kuin se että ryhmään sattuu tuollainen tuollainen vanha jäärä joka elää omassa pienessä muutosvastarintaisessa maailmassaan.