Re: Ihanteellinen tulorakenne 2015 –> - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIhanteellinen tulorakenne 2015 –>Re: Ihanteellinen tulorakenne 2015 –>

#435254 Ilmoita asiaton viesti
KL

Golfinn kirjoitti: (5.1.2015 0:08:32)

Ihan vaan taaltakin katsottuna koko Kanada ja iso iso osa USAta on ihan samassa jamassa saittensa kanssa, kun se teidan kotoinen Suomi. Ja silti jengi tekee rahaa golf-kentillansa. Ei tarvitse menna kun tuohon osavaltioon tuossa joen pohjoispuolella niin siella isolla alueella on (etela & keski) Suomen tapainen ilmasto ja golfin peluukausi. Ja oho. Kentat toimii… Kaliforniassakin on alue, jossa kesaisin on niin kuuma, etta ei siella kukaan pelaa (isolla tappiolla pidetaan kesakausi kenttia auki) plus yleensa lokakuu ollaan viela kokonaan kiinni. Silti…

Syyt on siis jossain ihan muualla kun saissa ja kauden pituudessa.

Syy ei siis ole sää eikä kauden pituus. Missä ne syyt sitten ovat? Halvassa maapohjassa? Alhaisissa rakennuskustannuksissa? Olemattomissa työvoimakustannuksissa? Suuremmassa asukastiheydessä lähialueella ja vähäisessä kenttätarjonnassa?

Suomessa yhtiöiden tilinpäätökset ovat julkista kamaa ja niistä on nähtävissä kulurakenne. Jos ne ovat julkisia myös USA:ssa ja Kanadassa, niin voisitko golfinn linkittää muutaman p&p-kentän vuoden 2013 tilinpäätökset tai vastaavat luvut tänne, niin voimme yhdessä katsoa miksei p&p-kenttiä Suomessa ole ja USA:ssa ja Kanadassa on? Jokin siihen on syynä, ja tälläkin forumilla on tehty niin monta erilaista laskelmaa p&p-kentän taloudellisesta mahdottomuudesta tässä maassa, että olisi erittäin mukava tietää mikä täällä ja siellä on niin erilaista kentän rakentamisen ja pyörittämisen talouden suhteen.