Re: IH-klubi? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIH-klubi?Re: IH-klubi?

#366526 Ilmoita asiaton viesti

Klubin puheenjohtajana lisään vielä keskeneräisten nettisivujen lisäksi seuraavaa, kaikille kiinnostuneille, jotka eivät aIHetta viime talvelta muista tai tunne.

Viime talvena suuressa tylsyydessä joukkio GP: vakiokirjoittajia, jotka ei aina jaksanut suhtautua asioihin niin haudanvakavasti, alkoi eri ketjuihin sekaantumaan varsin OT painotteisesti. Toki tarvittaessa puhuttiin aiheestakin.

Samaan aikaan oli useita vakiokirjoittajia kovasti alkanut ärsyttää joka keskusteluihin sekaantuvat Paloheinä Golfin puolesta ja vastaan provosoijat, joten päätin avata meille huuhaa ja OT miehille oman ketjun, jossa voidaan heittää omaa kuivaa läppää häiritsemättä muita.

Jostakin syystä se kuitenkin teki näin, jolloin arvon harrasteveli ’Tommy Armour’ varsin lempeästi hänelle tyypilliseen humoristiseen sävyyn päätti meitä ojentaa oikealle tielle, jonne sittemmin lähdimmekin ja paluuta ei ole…onneksi.

Klubiin kuuluu parisenkymmentä aktivistia, suurin osa GP:n keskusteluistakin tuttuja nimimerkkejä, Helsingistä Ouluun. Toiminta on aktiivista ja henki leppoisan hyvänhenkistä. Jäseninämme on niin miehiä kuin naisiakin, tasoituksilla 0 – 42. Klubilaisten kerran kuussa pidettävät kisakierrokset jäsenistömme kotikentillä tuntee PuMuista (Punamustista pelipaidoista & Golfladyn ja Paksupekan suunnittelemista bägilätkistä) ja useat pitävät klubipaitoja muutenkin pelatessaan. Selkämyksessä on selkään puukottajia varten klubimme tunnus, joka esiintyy kotisivuillakin.

Jos IH-Klubilaiseen kentällä törmää, lähestyminen on sallittua ja jopa toivottua.

Terveisin

IH-Klubin paheenjohtaja

Henkka