Re: Huonot pelaajat pois kentiltä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHuonot pelaajat pois kentiltäRe: Huonot pelaajat pois kentiltä

#532266 Ilmoita asiaton viesti
KL

Kaitsu22 kirjoitti: (28.5.2014 17:26:04)

Putti-Possu kirjoitti: (27.5.2014 18:19:00)

Kaitsu22 kirjoitti: (27.5.2014 17:01:55)

Tuo ryhmien kahtiajako on ylivoimaisesti paras tapa nopeuttaa peliä. Ohitukset yleensä hidastavat kaikkia takanatulijoita.

Kummallista että ohittamista pelätään. Se, että MUKA hidastaisi takanatulevia, on huihaata.

Tottakai se hidastaa takana tulevia. Ellei kaikki perässä tulevat saa ohittaa hidasta ryhmää putkeen. Ohitettavan ryhmän pitää vielä odottaa ohittajat pois edestä, jolloin ohittajien takana tuleva ryhmä joutuu odottamaan ylimääräistä.

En ymmärrä tuommoista matematiikkaa. Hidas ryhmä ei pelinopeuttaan kohenna ei sitten millään. Niinpä ohittamatta jättäminen lisää takana tulevien ruuhkaa entisestään, joten jokainen ohitus purkaa tuota ruuhkaa. Jos taas hidastuminen johtuu pallojen etsimisestä, niin ohitettava ryhmä ei olekaan hidas, vaan tilapäisesti viivästynyt. Sellaisessa tapauksessa nopea ohitusluvan antaminen estää haitariliikkeen eikä mitenkään tuki kenttää.

Siinä olen kuitenkin samaa mieltä, ettei ohittaminen ole paras tapa kaikkien pelin jouduttamiseksi, koska hidas ryhmä on AINA jonkun edessä ja tukkona. Valitettavasti kuitenkin on niin, etteivät kaikki koskaan kykene ripeään peliin, joten tiukka valvonta ja ohittamiseen satsaaminen saa hiljalleen nämä hiturit joko poistumaan golfin parista kokonaan tai opettelemaan nopeampaa peliä aivan väkisin. Molemmat ovat käypiä vaihtoehtoja.