Re: huhupuhettako? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännöthuhupuhettako?Re: huhupuhettako?

#292406 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (14.8.2008 19:02:06)

vieraspelaaja kirjoitti: (14.8.2008 17:17:09)
kyllä merkkarilla on ’tuomitsemisvelvolllisuuksia’:

Fiksuna ihmisenä laitoit tuon lainausmerkkeihin.

Juu, juuri noin kun Parti kirjoittaa olen itsekin merkkarin velvollisuudet tulkinnut. Päätäntävaltaa tai sen tarkempaa valvontavelvollisuutta rooliin ei kuulu. Tulipa mieleen sellainen kysymys, että jos merkkarini vaatii minua avaamaan bägini hupun, jotta hän saisi laskea mailani, niin olenko velvollinen niin tekemään, jos merkkari ei kuitenkaan halua tuomaria paikalle kutsua. Itse arvelisin, että en ole, vaikka total as***le -maine siitä seuraisikin klubilla ikuisiksi ajoiksi!

vieraspelaaja kirjoitti: (14.8.2008 17:17:09)
Halusisitko ihan oikeasti pelata ehkä jopa voitosta kisassa, jossa tiedät, että toisten ei tarvitse noudattaa sääntöjä, ja hänen pelikaverinsa vielä hyväksyvät sen?

No en tietenkään, mutta mitä tekemistä sillä on minkään kirjoittamani kanssa? Tosin jostain toisesta ketjusta selviää syyt, miksi en parhaillaan paljon kisoja pelaile, ja jos pelaisin, niin voittopuheista ei minun tarvitsisi juurikaan stressata …

vieraspelaaja kirjoitti: (14.8.2008 17:17:09)
6-6a/5 Marker Attests Wrong Score Knowingly But Competitor Unaware Score Wrong

Tää on kumma decision. Tai siis vastaus on selvä, mutta kysymyksessä ihmetyttää tuo ’the competitor is, of course, disqualified’. Ajatellaan vaikka, että käyn pelin tuoksinassa pusikossa tarpeillani, ja sillä välin bägini kaatuu samalla liikuttaen palloani, jonka jälkeen merkkarini nostaa bägin pystyyn, ja vaikenee asiasta siihen asti, että kortit on signeerattu. Tuosta kaiketi olisi pitänyt tulla rankku, mutta jotenkin sen perusteella minun diskaamiseni tuntuisi täysin kohtuuttomalta. Muistelisin, että jokin vastuuvapaus-deccarikin oli olemassa, mutta enpä jaksa sitä etsiä, kun joku sen arvatenkin tänne kohta referoi.