Re: Hitaiden kierrosten syy – kantobägiläiset! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHitaiden kierrosten syy- kantobägiläiset!Re: Hitaiden kierrosten syy – kantobägiläiset!

#486600 Ilmoita asiaton viesti
Myy

Kuutosväylän kettu kirjoitti: (14.9.2006 19:14:12)
Kantobägiläiset on just niitä semmosia ei-huomaavaisia individualisteja. ’Minä oikaisen tästä!’, mailat kolisten, vaikka vieressä kaveri olisikin lyömässä. Kaveri odottaa että kolina loppuu, aikaa kuluu. Tai sitten ei odota ja lyö häirittynä huonon lyönnin, ja sitten haetaan palloa, ja aikaa kuluu.

Minä olen ennen aina käyttänyt kärryjä, mutta tällä kaudella innostunut kantobägiin. Sateisella kelillä kärryt on kuitenkin ehdottomasti in. En usko, että bägi selässäni vaikuttaa mitenkään persoonaani ja käyttäytymiseeni – vai piileekö minussa Mrs Hyde reppu selässä :o)

Tuo mailankolina muuten häiritsee itseänikin eikä se varmasti mailojakaan helli. Siksi pyrinkin käyttämään mailoissa suojia kolinan estämiseksi. Koska suojien riisuminen vie jonkin verran aikaan, enkä halua hidastaa peliä, pidän eniten käyttämiäni mailoja ilman suojaa ja harvemmin käytettyjä sitten suojien kanssa. Sijoittelen mailat lokeroihin niin, että samassa lokerossa on kumpiakin – naisen loistavalla logiikalla. Ei kolise!

Nyt kun olen omalta osaltani hoitanut nämä meluhaitat minimiin, niin voisiko kärryjen käyttäjät velvoittaa rasvaamaan ne kitisevät pyörät. Vetelevät kuitenkin niitä kärryjä, kun kantobägiläiset yrittää keskittyä lyömään 😉 Omani on jo rasvattu…