Re: Hinku Singeliksi - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHinku SingeliksiRe: Hinku Singeliksi

#479081 Ilmoita asiaton viesti

Usko on eri asia kuin todellisuus, niinkuin kaikki tiedämme. Itse viisi kautta pelanneena, noin 40-50 kierrosta kaudessa pelaavana ns. klubituupparina (hcp 17,3) ja golf päiväkirjaa pitävänä olen huomannut lajin hienouden/vaikeuden. Kyseinen 50% kertoo todellakin haaveista. Haaveethan, ainakaan golfissa eivät toteudu ilman kovaa harjoittelua ja paljon pelaamista. Lisäksi olen todennut golfpäiväkirjan pitämisen tärkeyden, jotta voit seurata pelaamisia todellisia kierroskeskiarvoja. Sieltä löytyy myös muut asiat, väyläosumat, griiniosumat, putit ja ym. Suurin osa haaveilijoista ei tilastoi peliään ja näin ollen heillä ei ole realista tietoa oman pelinsä tasosta. Ihmisen mieli kun on sellainen, että muistaa vain ne hyvät lyönnit ja tulokset jonkun ajan päästä.
Haaveilijat pudottavat händärinsä muutamalla hyvällä kierroksella turhankin alas ja ihmetystä ja turhautumista riittää, kun ei edes pelaa bufferiin koko kesänä.
Haaveitahan pitää tietenkin olla, mutta terveellä realismilla. Itsellänikin on aina usko hyvään kierrokseen aina ykköstiillä ennen kierrosta, mutta niinkuin tiedämme golf on laji joka pitää nöyränä.