Re: Hidas peli. Syyt ja parannusehdotukset klubeille - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHidas peli. Syyt ja parannusehdotukset klubeilleRe: Hidas peli. Syyt ja parannusehdotukset klubeille

#376228 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Mielestäni koko juttu kiteytyy siihen että älä tee sitä mitä et itse haluaisi sinulle tehtävän. Golf on sosiaalinen peli ja se tarkoittaa kaikkia kentälläolijoita, ei vain omaa ryhmääsi.

Golf ei ole kuin tennis missä olet tietyn alueen käytöstä maksanut. Tenniskentällä voit vaikka harrastaa joogaa tuntisi ajan eikä se haittaa ketään.

Golfkierros on prosessi (hauska sellainen) jonka läpikäyminen vaikuttaa muihin samaa prosessia tekeviin. Yksilö/ryhmä joka nakkaa hiekkaa tämän prosessin rattaisiin voi vaikuttaa helvetinmoiseen määrään muita ihmisiä, ruuhkaisena päivänä saattaa olla ettei kentän ns. luontainen pelirytmi ehdi edes palautua.

Juuri tämän takia on mielestäni suorastaan törkeätä ja itsekästä pelata ’omaan rauhalliseen’ rytmiinsä jos sillä selkeästi hidastaa muita.

Ei tässä mitään ihmekikkoja tarvita. Jos joku haluaa pelata hitaammin maksaakoon siitä sen että automaattisesti päästää takaatulevat ohi mikäli reikäväli edessä on tyhjä.

Pois kaikki arvovalinnat tyyliin ’emme päästäneet teitä ohi kun ette te siitä olisi paljoakaan kostunut, olimmehan jo 16. väylällä’. Samaten takaatulevat menevät ohi silloin kuin tilaisuus annetaan ilman mitään ’ei meillä mikään kiire ole’ kommentteja. Jollain takanatulevalla voi olla etkä voi heidän puolestaan tällaista valintaa tehdä.