Re: Hekkanen! (hernevaroitus: aihe käsittelee komponentteja…) – Hukkiputki - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHekkanen! (hernevaroitus: aihe käsittelee komponentteja…)Re: Hekkanen! (hernevaroitus: aihe käsittelee komponentteja…) – Hukkiputki

#361357 Ilmoita asiaton viesti

Hhmmm… En ole joutunut asiaa koskaan ajattelemaan, koska mulla on vaaka. Kyllä sen varmaan jotenkin noinkin voi mitata. Se kaavahan (14′ Greenwich mean timen kohdalla mitattuna kun Big Ben lyö klo 8 ja London Tower näkyy oikealla + tenniksen pistelaskusäännöistä haetut logiikka) löytyy muistaakseni esim 4parin sivuilta. Jos oletetaan että mailojen pituusero on normaali 1/2′, niin kyllä ne tasapainopisteet varmaan asettuvat jotenkin symmetrisesti. Ainakin siitä näkee heti jos ne pomppii edes takaisin.

Viime talvenahan näprääjillä oli Vermossa se koepäivä. Olisko porukalla kiinnostusta uuden vastaavan järjestämiseen? Itseäni ainakin kiinnostaisi päästä testaamaan erilaisia varsia (ja lyömään idiot markereita toisten draiverinnuppeihin:-)). Vois tällä kertaa ottaa enemmänkin mittalaitteita mukaan (lie board, L/L mittari, swingmate, sw vaaka, frekvenssianalysaattori). Samoin voisi ottaa osumatarroja, lyijyteippiä ym custom fit sälää. Eikä tilaisuus tietenkään olisi vain näprääjille tarkoitettu.