Re: Heitetäänpä pikku pähkinä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHeitetäänpä pikku pähkinäRe: Heitetäänpä pikku pähkinä

#279020 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (30.8.2012 22:24:44)

KL kirjoitti: (30.8.2012 22:16:04)

ts kirjoitti: (30.8.2012 21:48:02)

KL kirjoitti: (30.8.2012 21:34:04)

Mitä tulee ko. säännön järjettömyyteen, niin siitä taidamme olla kanssasi eri mieltä.

Eli sun mielestä on järkevää kävelyttää pelaajaa 300m ja kuluttaa aikaa 10min ylimmäräistä että ei joudu vanhoissa jäljissään seisomaan. Olemme todellakin asiasta eri mieltä.

Taisit kutistaa ongelman aika lailla kapeaksi. Toivottavasti se ei kokonaan edusta ajatusmaailmaasi asian tiimoilta. Kysehän ei ole tästä yksittäisestä tapauksesta, vaan paljon laajemmasta kokonaisuudesta.

Ei ole mistään suuremmasta kokonaisuudesta, vaan täsmälleen vastaavasta asiasta miksi R&A päätyi muuttamaan tulkintaa bunkkerin haravoinnista Cinkin tapauksessa. Tämä vaan on yhtä harvinainen tilanne, ellei harvinaisempi, eikä ole sen vuoksi varmaankaan noussut esille.

Oikeus jälkien korjaamiseen voidaan helposti rajata bunkkeriin, jolloin tuo suurempi kokonaisuus häviää.

Eli vielä rautalangasta: R&A piti järjettömänä, että pelaajan pitäisi kävellä ensin Cinkin tapauksessa lyömään palloaan griinibunkasta ja vasta sitten palata harvaoimaan jälkensä. Sama järjettömyys pelin sujuvuuden kannalta on tässä ja olisi äärettömän helppoa kertoa, että jos pelaaja on seissyt bunkkerissa pelatessaan sen ulkopuolella olevaa palloa, hän saisi myös varapalloa lyödessään tuon alueen haravoida.

Kerro sitten samaan hengenvetoon, miksi tuo oikeus pitää rajata vain ja ainoastaan bunkkeriin. Saat vaikka taivuttaa rautalangasta, jos siltä tuntuu. Taivuta kuitenkin niin näppärästi, että kirjoitustasi voi lainata päättäville elimille lähetettävään kirjeeseen, jos joku niin päättäisi tehdä. Toistaiseksi sellaisia taivutteluja ei ole näkynyt, vaikka yrityksiä on ollut kymmeniä….