Re: Hatunnosto Rönnäsille - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHatunnosto RönnäsilleRe: Hatunnosto Rönnäsille

#533329 Ilmoita asiaton viesti

Golfliiton säännöistä johon seurat ovat sitouneet:
10 § Liitto perii jäsenmaksun ja muita maksuja jäseniltään. Maksuista päättää liittovaltuusto syyskokouksessaan. Jäsenmaksun suuruuden perusteena on jäsenseuran jäsenmäärä edellisen elokuun 31. päivänä.
Siis jo pelkästään tämän perusteella taitaa käydä niin, koska Rönnäs on sitoutunut golfliiton sääntöihin ja saanut jädenyyden golfliitossa, niin klubijäsen on seuran jäsen josta maksut menevät. Muut sitten maksaa ne.

Jatkoa:
14 § Liittohallitus voi erottaa jäsenen liiton jäsenyydestä tai sulkea liiton toiminnasta määräajaksi, jos jäsen ei ole täyttänyt sille näissä säännöissä määrättyjä velvoitteita tai noudattanut liiton tekemiä päätöksiä tai jos jäsen on muutoin toiminut vastoin liiton tarkoitusperiä tai liiton toimintaa vahingoittavalla tavalla.
Tarkoittanee aika tarkaan sitä että jos Rönski jättää ilmoittamatta ns klubijäsenet niin sanktioita seuraa.

Toivottavasti tuo Rönskin menettely on totaalinen väärinkäsitys. Sanktioiden osalta jos Rönnäs olisi erotettu liitosta yhdessä sovittujen menettelytapojen rikkomisesta yksikään Rönnäsin jäsen ei pelaa muualla, eikä ykskään junnu pelaa golfliiton alaisissa kilpailuissa.