Re: Hatunnosto Rönnäsille - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHatunnosto RönnäsilleRe: Hatunnosto Rönnäsille

#533306 Ilmoita asiaton viesti

Rönnäsin malli varmaan yleistyy muillakin golfkentillä. Onko 30€ paljon vai vähän – no jokainen ihminen voi sen itse

Tämähän onsitä nykyaikaa jota ’osattomat/osakkeettomat’ ovat peräänkuuluttaneet. Itsenäinen valinta senmukaan mikä juuri minulle sopii ja mitä minä itse haluan. Näin se vaan menee ’markkinataloudessa’ ei edes kaikkivoipa Golfliitto voi sanella mitä ihmiset haluaa. Vielä kun saataisiin tuo pakollinen GreenCard poistetuksi niin senjälkeen kaikki hyvin kotimaisessa golfissa.

Rönnäsin malli ei tietysti sovi kaikille, koska se oikeuttaa pelaamaan vain ja ainoastaan ilman eri sopimuksia kotikentällä. Tosin sekin riittää aika monille. Sensijaan ’Hyberin’ ja GF pelaajille siitä ei ole ratkaisuksi. Pitäisikö siihen keksiä joku muu liitosta riippumaton ratkaisu. Ulkolainen jäsenyys tai muu viisas ratkaisu jolla voi ’näpytellä’ liittoa ja sen toimintaa.

Mikähän instanssi senjälkeen pitää huolta golfista ja sen kehityksestä kotomassa, ja mahdollistaa herrojen ulkomaanmatkailun Ottaako SKGY ohjat käsiinsä kun nykyihmiset ei näe liitosta ratkaisuksi, vai tuleeko lisää kahdenkerroksen golffareita, tai perustetaan sitoutumattomien golfliitto.

Kyllä tuo harrastaminen on sitten kamalan vaikeaa, ilman että ollaan edes kentällä pelaamassa