Re: Harringtonin diskaus - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#218472 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (26.1.2011 14:46:49)

KL kirjoitti: (26.1.2011 11:58:57)

Tuo ts:n viesti perustuu siis ajatukselle, että pallon saa merkin poistamisen yhteydessä töniä sille pallon alkuperäiselle paikalle, jos on alunperin sattunut merkitsemään pallon paikan virheellisesti (mistä muuten pelaaja voisi epätarkan merkitsemisen jälkeen tietää missä on se pallon alkuperäinen paikka?). Moinen ajatus johtaisi perin mielenkiintoiseen tilanteeseen, kun pelaajat saisivat sysiä pallojaan ’oikeille’ paikoilleen miten hyvänsä. Itse asiassa silloinhan palloa ei enää tarvitsisi merkitä tarkasti lainkaan, joten säännöstä 20-1 voitaisiin luopua kokonaan ja pallon saisi asetella mihin lystää, kunhan se on ’oikeassa’ paikassa. Nykyisellään säännöt kuitenkin edellyttävät pallon paikan merkitsemistä tarkasti enkä mitenkään voisi kuvitella muunlaisen vaatimuksen olevan soveltuva.

.

No nythän rupee tulemaan jo aivan villejä tulkintoja. Ja vielä mieheltä joka muuten on aina säännön kirjaimen perään.

Se ongelma mitä KL ei ymmärrä on, että vastaavaa virhettä kuin mistä Paddy hylättiin tapahtuu jatkuvasti. Siihenkään eivät säänöt oikeuta, mutta niistä ketään ei rangaista, koska ne eivät ole paljaalla silmällä havaittavissa.

Ei ymmärryksessäni tuolta osin ole mitään vikaa, ja jos siitä halutaan keskustella, niin keskustellaan pois. Asettamisen tarkkuudesta ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut kyse ja oman kantani asiaan olen kertonut jo pariinkin kertaan.

ts kirjoitti: (26.1.2011 14:46:49)
Eli Paddyn hylky tuli väärästä paikasta pelaamisesta, joka voitiin todeta vain hidastuksen ja suurennuksen avulla. Ei edes pelän hidastuksen. Ja sitäkin jouduttiin katsomaan kymmeniä kertoja, että tuomari voi uskoa itse sen havainneensa. Tässä mentiin överiksi ja mielestäni rike pitää olla havaittavissa esim pelkästä hidastuksesta, jolloin ollaan lähempänä sitä, mitä pelaaja voi pelitilanteessa lainkaan paljaalla silmällä havaita.

Rajan vetäminen tuossa on eittämättä hyvin hankalaa. Pelaajat ovat eri mittaisia ja eri asennoissa palloa paikalleen asettaessaan. Kuinka läheltä tv-kamera saa kuvata tai kuinka lähelle zoomata, jotta raja ei rikkoutuisi? Eipä ole mikään helppo kysymys.