Re: Harringtonin diskaus - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#218579 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (7.4.2011 17:30:16)

KL kirjoitti: (23.2.2011 18:49:40)

ts kirjoitti: (23.2.2011 16:08:05)
Hylkäämiseen johtaviin tapahtumiin on aina syynsä ja ketjunsa. Oma ajatukseni lähtee koko ajan siitä, onko pelaajalla ollut edes teoreettisesti mahdollisuutta havaita tapahtunutta rikettä.

ts kirjoitti: (23.2.2011 16:08:05)
Silloin ollaan samassa tilanteessa kuin on oltu vuosikymmenet ennen HD-videoita ja samoin samassa mittaluokassa griinillä 2 dimbleä väärään paikkaan asetetun pallon tai 3m väärään linjaan dropatun pallon kanssa.

Tässä me edelleen näköjään pysymme eri linjoilla. Itse en pysty millään rinnastamaan asettamisia ja droppaamisia pallon liikuttamiseen. Edellisten osalta tietty tarkkuuden puute hyväksytään, jälkimmäisen osalta ei. Väkisinkin palataan taas ehdotukseen videotarkistusten kieltämisestä, mikä olisi aika mullistava askel. On hyvä muistaa, että videot toimivat molempiin suuntiin, niiden avulla pelaaja voidaan myös vapauttaa rangaistuksesta.

Ja nyt on siten R&A ja USGA liittynyt samaan linjaan näkemykseni kanssa.

Hyvä yritys kerätä pisteitä 😉

Tämä uusin sääntömuutos ei edelleenkään vapauta pelaajaa rikkeestä, vaikkei hän sitä ole havainnut, häntä vain ei diskata asiasta. Sinä olet koko ajan ollut sitä mieltä, ettei pelaajaa voida rangaista rikkeestä, jota on mahdoton ilman hidastuksia havaita. Tässä asiassa sinä ja USGA/R&A näyttäisitte edelleen olevan eri linjoilla.

Mutta ei riidellä tästä asiasta sen enempää, muutos on hyvästä ja tätä jo aika moni on ehdottanutkin, eli rangaistus tulee takautuvasti, mutta diskausta ei tule. Tässä asiasta hieman lisää.