Re: Harjoittelusta - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#205889 Ilmoita asiaton viesti

wolwerine kirjoitti: (10.10.2013 15:31:51)
Usein näkee täällä viljeltävän ajatusta, että klubipelaajalla ei ole aikaa harjoitella. Eli siis joku harrastaa lajia, mutta hänellä ei ole aikaa harjoitella sitä. Sen sijaan hän mieluummin turhautuu kerta toisensa jälkeen kentällä, kun draivit slaissaa lepikkoon ja chipit kopsuu pallon kylkeen.

Silti, tällä pelaajalla on aikaa lukea vinkkejä ja tipsejä netistä, lehdistä ja kuunnella niitä toisilta pelaajilta. Jostain kumman syystä tämä pelaaja on saanut päähänsä ajatuksen, että jollain pikkusormen asennon muuttamisella slaissi häviää – harjoittelematta tätä uutta salaisuutta ollenkaan. Maagista.

Kun tämä laji nyt sattuu olemaan jostain syystä niin hankala omaksua, niin ainut tapa kehittyä on harjoitteleminen. Ei vain määrällisesti vaan laadullisesti. Oma chippini ja pitchini on kehittynyt viimeisen vuoden aikana paljon, juuri harjoittelun myötä. Kuitenkin tärkeimpänä tekijänä oli se, että sain pron opissa ahaa-elämyksen siitä, mihin suuntaan sitä mailaa viedään. Tätä ideaa toistamalla alkoi pallotkin menemään kupin viereen, välillä kuppiinkin. Pääasia omasta mielestäni on se, että kroppa ja jalat tekee oikeita asioita, rannevippailulla ei kovin pitkälle pääse.

Hyvä kommentti! Sinulla on ollut varmaan motivaation lisäksi hyvä tuuri, kun olet löytänyt osaavan pron. Kaikki prot eivät valitettavasti saa harjoittelevienkaan harrastajien pelitasoa parannettua. Osataan jollain tatsilla katsoa virheitä ja poikkeamia ainoasta ’oikeasta’ swingistä, mutta lyönnit eivät vain parane. Näitä tapauksia näkee yllättävän paljon mutta otos on tietysti melko pieni.