Re: Harjoittele, harjoittele, harjoittele… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluHarjoittele, harjoittele, harjoittele…Re: Harjoittele, harjoittele, harjoittele…

#248086 Ilmoita asiaton viesti

Että silleen: Harjoittelusta sinne ’lihasmuistiin’,,,, Heitän ’hajatelman’. Timpuri (kirvesmies) 25 vuotta alalla ollut,tellää vasaralla ’neljätuumasta’ottaan, ja ’timpuri’ joka on ollut alalla,puolivuotta: Kumman luuletten saavan ’puhtaamman osuman’????

Luulempa että nuoremmalla (6kk) taitaa olla huonommat mahikset saada ’nupia’ tuulematta pohjaan.

Ampuminen (olen harrastanut yli 30 vuotta) ’korvien välillä’ ilman sitä harjoitusta: pakko osua pakko osua, hokemalla se osuma ei ole 100% varmuudella siellä missä pitää, paitsi vahingossa (griini osumat (7/10 10/10) .

Motogross (sitäkin 15vuotta harrastaneena) Ei riitä että kypärän alla pää hokee.osaan osaan: Paitsi että siihen ei riitä pallon lyöjän kunto, karkaa (’mopo käsistä’) .

Kun ne asiat on hiottu sinne ’lihas muistiin’ (pääkoppa) oikeakätisillä vasen aivolohko vasen kätisillä oikea. Jokainen liike oli laji mkä tahansa on sen jälkeen siellä ns: selkäytimessä, ja tulevat automaattisesti sieltä itsensä tiedostamatta:

PS:Miksiköhän meillä ei ole yhtään golffaria maailmanhuipulla ( pelaamassa Taigeria tai jotain muuta vastaa viimeisenä päivänä)?????? Tigru ei visiin vain ole soffalla mietiskellyt että ’perskules lähdempä voittamaan PGA:n. Että opiskellaan ’oppimassahan täällä vain ollaan’.

Miksi meidän moottoriurheiliat pärjää, HARJOITTELEMATTA, ei kait helvatissa.

Ei tarkoitettu henkilökohtaiseksi kenellekään ’HAJATELMAT’