16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHaravat bunkkereihin!Re: Haravat bunkkereihin!

#530302 Ilmoita asiaton viesti
ts

KL kirjoitti: (26.8.2014 9:56:20)

ts kirjoitti: (25.8.2014 22:34:39)
Ne kaverit tekee tietyn tuntimäärän pävässä meidän kaikkien hyväks. Jokainen hukkaminuutti tarkottaa sitä, ett jotain jää tekemättä. Ehkä jotain, mistä taas pelaajat kärsii

Täsmälleen, ja siksi jokaisessa yhtiössä varmasti aika tarkkaan mietitään millä tavoin noista tunneista saadaan se juuri sille kentälle paras hyöty aikaiseksi. Se tarkoittaa myös sitä, että eri kentät arvottavat asiat eri tavoin.

Muuan eteläsuomalaisen kentän suuresti arvostamani kenttämestari kiteytti asian suunnilleen tähän tapaan:
’ Jos työntekijä joutuu nousemaan koneeltaan siirtääkseen paaluja pois tieltä tai siimaamaan niiden ympärystän jälkikäteen, niin sitten hänen pitää tehdä niin. Me olemme täällä pelaajia varten.’

Sinun mielestäsi varmaankin pöljä mies eikä ymmärrä mistään mitään.

ts kirjoitti: (25.8.2014 22:34:39)

Tuon ei pitäis hirveesti älyä vaatia mennäkseen ymmärrykseen, mutta tässä kohti vähäkin tuntuu olevan liikaa.

Sanopas muuta, herraseni. Yritä joskus ymmärtää mitä tekstillä on haluttu sanoa ennen kuin seuraavan kerran ryhdyt meuhkaamaan.

Jokaisen pelaajan tulee osaltaan myös säästää kenttäväen työtä, jotta he saavat mahdollisimman paljon aikaiseksi tekemillään tunneilla. On suorastaan k-päistä ja itsekästä väittää jotain muuta. Paalujen siirtäminen tai muu menee ihan toiseen kastiin kuin tämä case, koska niille on olemassa tarkoituksenmukainen paikka ja kenttämiesten pitää toimia sen mukaan.

Eli oliskohan syytä sinun ymmärtää tuo ennen kuin seuraavan kerran alata meuhkaamaan?