Re: Halpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta. - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHalpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta.Re: Halpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta.

#457803 Ilmoita asiaton viesti

Pekka Pelimies kirjoitti: (22.9.2010 21:51:19)

Ulla Heikkinen kirjoitti: (22.9.2010 21:25:23)

Pekka Pelimies kirjoitti: (22.9.2010 21:10:00)
Lisätään ny vielä se, että nämä kentän perustamisen puuhamiehet ei oikeesti ole muuta kuin nenänsä päähän katsovia oman edun tavoittelijoita.

Säälittävää narinaa koko tää keskustelu kaikenmaailman hyväksikäytöistä. Tehdään niitä päätöksiä!

Onneksi nämä aikanaan niin nokkelat, ja nyt nilkoilleen kusaisseet business-miehet tunnistivat helpon tavan kerätä hyvässä markkinatilanteessa golfkentän perustamiseen rahaa osakkeita myymällä.

Nyt me kaikki sitä laihoa niitetään! Lokkeillaan toistemme lähtöaikoja ja jupistaan väärien ihmisten pesiytymisestä lajin pariin. Köyhät kyykkyyn ja sitä rataa…

***

Päätökset aikoinaan on tehty kuntien ja säätiöiden taholta. Osa porukasta lähti tähän ’kelkkaan’ mukaan: ’Rakennetaan kenttä, voit vain voittaa ja kymmenen kaunista päälle’. Merkittiin golf -osakkeita. Dollarin kuvat silmissä. Ei muuta!

Tänä päivänä tämä sama porukka vaatii ’300’ per pelaaja!

Keskimääräinen kunnan päättäjä on litran mitan tavoin vietävissä, eikä useimmilla heistä ole edes maalaisjärkeä, ja vaikka olisikin, niin sen on valta sokaissut.

Tänkin tiedän lähipiiristä. Tosin mun lähipiiriä ei ole valta sokaissut, vaan lähipiirinsä kanssa yhdeässä kunnanvaltuutettujen ymmärtämättömyyden tasoa ihmettelee ystäväliisesti hän.

Levillä on kunta kyllä pelannut golfkenttämeiningit suvereenisti, jos mitä omistajapohjaan tulee. Onnittelut siitä heille.

Minusta se ei ole golfillisesti oikea tapa, mutta rahankeruuseen se sopii mainioisti. Levin seuratoimintaa jaksan aina ihastella. Junnuissa on tulevaisuus! Jatketaan samaa rataa siellä napsun takamailla – ylämaissa!!!1

***

Älä muuta sano. Mitenkäs etelän kentillä?