Re: Halpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHalpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta.Re: Halpapelaaminen. Taistelu vallasta ja rahasta.

#457694 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Voiko nimeämättömiä yrityspelioikeuksia käyttää muut kuin nimeämättömän yrityspelioikeuden omistava yritys ja sen henkilökunta?

Jos esimerkiksi Paloheinä ostaa nimeämättömän yrityspeliosakkeen, niin eikö lähtökohta ole se, että sitä voi käyttää vain Paloheinän oma henkilökunta. Sen sijaan, jos Paloheinä omistaa nämä osakkeet ja niiden käyttö on kuitenkin luovutettu maksua vastaan kolmannen osapuolen käyttöön, eli vaikkapa City golfin jäsenille, niin kysymyshän ei ole enää yrityspelioikeudesta vaan jostain ihan muusta? City golfin useat sadat jäsenet eivät ole Paloheinässä töissä eivätkä he osakkeita omista, mutta kuitenkin käyttävät niitä.

Ps. Mielestäni muiden golfkenttien enemmistön kannalta kohtuullisin ja paras ratkaisu olisi se, että kentät missä näitä ns. nimeämättömiä yrityspelioikeuksia on, niin kentät itse lunastaisivat/ostaisivat kaikki yrityspeliosakkeet takaisin summalla mikä niistä on maksettu ja sen jälkeen näiden turhien jalosteiden käyttö lopetettaisiin kokonaan, koska toiminta on riistäytynyt käsistä ja ei vastaa enää sitä tarkoitusta mihin ne on luotu.
Jos joku taho ei suostu niistä luopumaan ja vetoaa osakeyhtiölakiin tms. niin ainahan voidaan laittaa sopivan kokoinen lätkämaksu tai muita sellaisia rajoitteita, jotka eivät ole millään tavoin ristiriidassa osakeyhtiölain kanssa.