Re: Halpapelaaminen - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
#457793 Ilmoita asiaton viesti

Perustuuppari tunnut olevan hyvin perillä rinkun tilastoista. Jos katsoo vuotuisia budjetteja ne ovat rinkussa noin 730t euroa. Pelikierroksia tulee vuodessa noin 27000. Keskimääräiseksi kierroshinnaksi muodostuu 27€/kierros. Primetime ajat pitäsi saada myydyksi 30€/kierros, jotta keskiarvot saataisiin kohdalleen.

Jos tehokäyttäjän kierroksesta muodostuu tuloa kenttäyhtiölle 28€/kierros, niin jäähän siinä 1€/kierros extraa (jos ei huomioi alentunutta gf -myyntiä). Nimetyn pelioikeuden käyttäjät eivät täysimääräisesti pelikausimaksullaan kustanna pelaamista rinkussa. Osakkeenomistajien pitää maksaa erilaisten yhtiövastikkeiden muodossa lisämaksua pelaavatpa osakkeellaan tai ei.

Epäsuoraan tuosta 43 kierrosta/vuosi, 15€/kierros (nimetty pelioikeuden käyttäjä) voi päätellä:
– kentällä pitäisi kiertää 48 000 kierrosta vuodessa jotta keskimääräinen kustannusvastaavuus toteutuisi esimerkin hinnalla.
– vasta noin 25 kierrosta pelaavan kannattaa vuokrata pelioikeus (peloikeuden saa vuokratuksi 700 eurolla). Tästä on seurannut se, että peloikikeuden vuokraajista osa on siirtynyt näiden peloikeusjalosteiden käyttäjiksi.
– Pelikausimaksu on alimitoitettu, eikä se vastaa todellisia pelaamisesta aiheutuvia kustannuksia. Alimitoitettua pelikausimaksua pitää täydentää muilla vastiketyyppisillä maksuilla