Re: Hallitus toimikuntana - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHallitus toimikuntanaRe: Hallitus toimikuntana

#277871 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (16.10.2012 6:32:47)

ts kirjoitti: (15.10.2012 17:50:52)

Tää pitäs varmaan alottaa sillä kuuluisalla… mistä näitä…

Siis tuohan nyt on kaikilta osiltaan totaalinen farssi.

Jos kilpailumääräykset on tehty ja julkaistu, eikä niissä ole golfauton käyttöä kielletty, on asia selvä ja hylkäämiselle ei perusteita. Jos auton käyttö niissä on kielletty, on asia selvä, eikä siihen tarvita mitään hallitusta asiaa siunaamaan.

Eli kummassakaan tapauksessa ei hallituksella ole mitään syytä asiaa käsitellä.

Luin tuon jutun ja siinä kerrottiin, että kilpailumääräyksissä oli auton käyttö sallittu yli 70-vuotiaille. Kansanedustajan järkeilyn mukaan siinä ei kielletty auton käyttöä muiltakaan, joten hän (65 v) käytti autoa….

Nyt pitääkin miettiä tiesikö kansanedustaja rikkoneensa kilpailun määräyksiä vai eikö hän vain ymmärtänyt noinkin vaikeaa tekstiä. Toisaalta, kaksipäiväisen kisan aikana jonkun olisi luullut puuttuneen rikkeeseen. Ja vielä, mitä jos kukaan ei tiennyt kansanedustajan olevan alle 70-vuotias eikä rikkeeseen siksi puututtu ajoissa?

Vaikea tapaus, varsinkin kun kilpailumääräyksissä oli noinkin tulkinnanvarainen lauselma auton käytöstä :-DD

Myös kuuluista pituushyppääjä Rainer Stenius diskattiin auton käytöstä, mainittiin tuossa samassa lehtijutussa.

Jutussa luki että paikallisissa säännöissä luki että auton käyttö on sallittu yli 70 vuotialle. Eli paikallissäännöt olisivat estäneet auton käytön. Mitäköhän kilpailumääräyksissä on lukenut, jos sellaisia oli edes laadittu. Jos noudatettiin golfliiton kilpailumääryksiä, kun mestaruuskisoista oli kysymys niin auton käyttö oli ehdottomasti kielletty, jota paikallissäännöillä on voitu lieventää yli 70 vuotiaiden osalta. Vai?