Re: Haastaja2010 - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäHaastaja2010Re: Haastaja2010

#395596 Ilmoita asiaton viesti

Tämä ketjun tarkoitus olikin herätättää keskustelua kilpailijoiden kesken. Ja samalla antaa kisaorkanisaatiolle kenttä tason tietoa / työkaluja! Joten lähdin tässä kyselemään mitä muut olis mieltä ja muiden ehdotelmia kisa listasta. Josko se välttämättä vaikuttaa mihinkään mutta onhan sitä mukava vaihtaa ajatuksia.

Ja eihän sitä tiedä vaikka joku kenttä ottais HAASTAJAT vastaan haasteena =)

Oma toivomukseni olisikin että laitettas kenttä listaan sellasia kenttiä joissa ei sitä vapaa ehtois porukkaa tarvita niin runsaasti. Useimmitenhan sitä porukkaa tarvitaan juri FORE Cädeiksi + vauhtomiehet, koska kenttä on sokkoja täys. Valtaosista kenttiä pelaajat pelaavat ’kenttää’ vastaan eikä niinkään toisiaan tai itseään. Se on kyllä ymmärrettävää että ne rahat ja kustannukset jajajajajajaja… Kentän uudistamiseksi!

TÄSSÄ VÄLISSÄ KIITOS! KAIKILLE NIILLE VAPAAEHTOISILLE JOTKA OVAT OMAA VAPAA AIKAANSA VIETTÄNEET KANSSAMME ja KUUNNELLEET NIITÄ TUOHTUNEITA NURINOITA, PELIEN MENTYÄ MÖNKÄÄN!!

KIITOS TEILLE JA KOITTAKAA JAKSAA VASTAKIN =)

Suomessa on nykyään todella hyviä kenttiä, jossa voitas todellakin pelata toisiamme vastaan!

Ja lakistosta puheen ollen, jokaisella on mielipiteensä!

Minä vaihtaisin, ai että miksi, ja että minne.

Esim. Tuusula golf

Perustelut:
Kauden ensimmäinen osakilpailu. Pelaajalla jos toisella on suuntima ja ammukset hieman hukassa (yhtenä niistä) tosin selvisin yhdellä pallolla 36r. Mahdollistaisi pelaajille hieman aneteeksi antavammat olosuhteet kauden alkuun. Pelaajalla olisi mahdollisuus avata kauden kilpailut suht onnistuneesti. Joka myös automaattisesti vaikuttaisi peli nopeuksiin, kun pelaajilla on ’tilaa’ pelata.
Tuusula toisi vaihtelua kauden alkuun. P.S En ole tuusulan jäsen, enkä osakas. Mutta kenttä olisi tarjoitukseen oikein sopiva. Ehdottakaa muuta jos tulee mieleen parempi =)

Niin ja muutenkin olis tulostason kannalta perempi, että mielummin kilpailu kentätä vaikeutusivat kauden LOPPUA kohden. Pelaajien saavuttaessa kohtuullisen ’kisa-kunnon’.

Tämän viestiketjun ei ole tarkoituksena väheksyä taikka paheksua mitään kenttää. Vaan keskustella aiheesta!