Re: Griinillä jälkien korjailu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötGriinillä jälkien korjailuRe: Griinillä jälkien korjailu

#286911 Ilmoita asiaton viesti
KL

EFC kirjoitti: (18.6.2010 13:26:35)

TeeUrpo kirjoitti: (18.6.2010 10:37:47)

PG kirjoitti: (18.6.2010 9:57:22)

ts kirjoitti: (18.6.2010 8:57:22)
Mua vaan rupes oikeesti kiinnostamaan, että onko joku aidosti nähny tuollaisen kaadetun lipputangon jättämän jäljen / vaurion. Itselle ei vielä oel 20 vuoden aikana sellaista silmiin osunut.

Minunkaan silmiini ei sellaista ole osunut. Eilen tein empiirisiä kokeita viheriöllä. Ei osunut sittenkään.

Vaikutatte molemmat pitkään pelaanneilta, joten oudolta tuntuu, ettette ole moista huomannut. Jo Talin vanhoilla griineillä kun jätti metallisen tangon aamupeleissä juuri ajetuille nopeille tuuheille griineille, niin jälkeen jäi ura, ei syvä, mutta niin, että seuraava ryhmä pääsi huomauttamaan.

1989 aloitin, eikä vielä ole tuollaista vauriota näkynyt. Tietty jollain ’ökykentällä’ tuommoisen voisi helpommin huomata.

Asia on sitten selvä, ei sen lipputangon kaatamisesta voi missään, koskaan eikä missään olosuhteissa jäädä mitään jälkeä, koska noin moni niiiiiin pitkään kenttiä kolunneista ei ole sellaista koskaan nähnyt. Suomalainen ei s-tana usko ennen kuin näkee….

Myöskään putteriin nojaamisesta ei tule jälkeä parikymmenmetrisistä pitcheistä puhumattakaan. Näitäkään eivät herrat luultavasti ole koskaan nähneet (vai välittäneet nähdä…?).

Mitä jos yhteisesti ja suurta rohkeutta osoittaen ottaisimme sen suomalaisen jääräpään pois sieltä pe….stä ja päättää, ettemme jatkossa(kaan) kaataisi sitä lipputankoa jaloiltaan viheriölle, koska siitä aikuisten oikeasti VOI jäädä jälki, tangon pituudesta, varustuksesta ja valmistusmateriaalista sekä viheriöstä riipppuen? Minä olen niitä jälkiä nähnyt, vaikka olenkin pelannut vasta 17 vuotta.

Käsittämättömän paljon ihmiset käyttävät energiaa oman laiskuutensa ja välinpitämättömyytensä puolustelemiseen. Ei voi kuin ihmetellä.