Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma.w - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGreenfee-hinnat ja taloustaantuma.Re: Greenfee-hinnat ja taloustaantuma.w

#531593 Ilmoita asiaton viesti

Hassua tässä on se, että moni tuntuu pitävän oikeana ja luonnollisena tilaa, jossa osakkaat tukevat jatkuvasti muiden pelaajien pelaamista. Minusta se vaan ei voi olla luonollinen tilanne.

Jos ja kun maksan 10-20 GF- maksua suomalaisilla kentillä joka kesä. Maksan mukisematta mitä pyydetään, en tingi. Käytän vielä muutaman kympin kunkin klubitalon palveluihin. En ymmärrä.. Kuka siinä kärsii? Olenko jonkun taskuilla, vaikka ostan tuotteen / palvelun pyydettyyn hintaan?
Jos GF- hinta on osakkaiden mielestä ja toimesta jotenkin subventoitu, niin korottakaa se haluamallenne tasolle. Kuluttajat sitten päättävät mitä palveluita ostavat.

Mitä tulee ’sitoutumiseen’. Golf on yksi harrastus muiden joukossa, eikä edes monelle se ykköslaji, joka saattaa fanattisimpia hämmästyttää. Klubikulttuuri ei monia voisi vähempää kiinnostaa. Saman kentän sahaaminen kerta toisensa jälkeen kuuluu sarjaan boring.. ei tälläistä harrastajaa saa sitoutumaan mitenkään. Jos joku on taas halunnut ’sitoutua’ ja on ostanut osakkeen, niin miksi mokomasta rahanmenosta pitää muille marista?