Re: Golfyhtiön osakkaille ETUJA suhteessa vuokrapelaajiin - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfyhtiön osakkaille ETUJA suhteessa vuokrapelaajiinRe: Golfyhtiön osakkaille ETUJA suhteessa vuokrapelaajiin

#397185 Ilmoita asiaton viesti

Ketjun aloittajan suurin ongelma on todennäköisesti se, että hän on vaivoin saanut hankittua vähän omaisuutta pilkkahintaisen golfosakkeen muodossa ja tämän myötä hän tuntee itsensä paremmaksi ihmiseksi kentällään. No ajatukset joita pelioikeuksien haltijoiden eriarvoiseen asemaan asettelemalla, juontavat jostain pienen ihmisen pääkopan sisällä talven hiljaisina tylsinä hetkinä syntyvistä kateus/mustasukkaisuus ajatuksista.

Mitä jos kuvitellaan tämä ketjun aloittajan tavoin esim. asuntomarkkinoilla vuokra-asuntoesimerkillä. Vokraat omistamasi asunnon jollekin, mutta joudut kertomaan vuokralaiselle, että et voi käyttää pyykkitupaa, kerhohuonetta, fillarivarastoa etkä parkkipaikkaa, koska et ole varsinainen osakkeenomistaja, vaan ainoastaan vuokralainen tässä yhtiössä.

Ajatelkaa hyvät ihmiset vähän mitä suustanne päästätte, omat heikkoutensa voi todellakin pitää omana tietonaan, eikä niitä tulisi julistaa täällä webissä.

Osake on aina ostettu niihin kuuluvin oikeuksin ja ne tulee pystyä siirtämään mahdolliselle vuokraajalle sellaisenaan. Jos näin ei käy, niin nämä paremmat ihmiset, jotka pelaavat vain omilla oikeuksillaan huomaavat, että miksi ihmeessä vastikkeet on nousussa koska kentillä ei olekaan näita omistajia, jotka vuokraavat oikeutensa ulos ja maksavat vastikkeensa silti kuten muutkin osakkaat.

Voi olla että sensuuri iskee kirjoitukseeni, mutta en voi olla sanomatta, että mikä v…u teitä ihmisiä vaivaa. Minua henkilökohtaisesti ei haittaa vaikka kentällä, jopa samassa flaitissa pelaa vuokralaisia, gf-pelaajia ja osakkeenomistajia.

Peli itsessään on se tärkein, ja sitten sen lisäksi mukava peliseura kentällä. Onneksi olen pystynyt nauttimaan molemmista satoja kierroksia viimeaikoina täällä Etelä-Amerikassa osakkeenomistajana, ja toivottavasti nautin samanlaisesta peliseurasta suomessa ensi kesänä paska lokkina(vuokrapelaajana).
-jarna-