Re: Golfpisteen Simulaattorikisa 2005 - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfpisteen Simulaattorikisa 2005Re: Golfpisteen Simulaattorikisa 2005

#362775 Ilmoita asiaton viesti

First we took Torikadun motion center , the you ,Raksutiger, took Malmi Zigeunerzelt next we take Finnish insidedoor mastership and so on.

Onnittelut Hyvinkkään tiikerill – hakasit HESAN HIRMUT JA MUUTKIN PÄÄ- JA MUN SEUDUN TÄHRET.

Minull oli heti ammul selane olo ett maitohapot ol jo jaloiss. Ihan ku lunssa lykkäs tuleen, mut parhaani yritin ja 8 sija kuten edelsnä vuonna ja kuten J. Daly peruutusten kaut – mut oli vähän tarpeiden hajontaakin.

1. OLA VIRTA laulaa 4 tuntia parasta tankoa samánaikaiseest. Sirpa Nyberg ( veljeni vaimo ) kertoi Olan muistelo – ohjelmass ett hänen anoppins -( mun mammani Kerttu ) oli ollut Olavi Virran kaa trefeill Töölönlahdell southelemasss. Kumpikaan ei hallinut soutua tai.. mamma tempas ku Ola yritti … ja vene haukkas .

No ei ne sen usseemmmmin soudellu , vaan Willehard , Vili osas soutaakin ja vei Kepan. Ola ei kai toipunut koskaan Järjen veit ja minusta märän teit ..

Tää tuli kuulokkeesta ku puttasin 15 reikää . Olin unohtanut koko stoorin – se vastas palkintosijaa kisass. No kuulin koko 4 h konsertin kännykäradiosta – se ei muuten haitannu ite asiassa svingiä eikä peliä. Voi olla , että koklaan kesälki. – kännyreidioo.

No sit oli viel se yhdistetyn sprintti Oberstdorfiss – tul telkkarist ja kännykäst samman aikaan. kaikke kolmee pit seurata – joten hyvin meni ite asias – noille norskeille ( lue turskapurijoill ) ei maha mittää .

Kitoos kivast seurasta , Valllun halista – tul vähän myöhhään , ja muusta kivast Tsirpiksen pläkäst jne.

Peltaan ens vuon Miehekäs peppulan piitsi !!