Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#410048 Ilmoita asiaton viesti

JuKo kirjoitti: (16.1.2014 0:53:00)

petsari kirjoitti: (16.1.2014 0:23:21)

Varmaan löytyy muitakin laskennallisia ääripäitä laskettavaksi, mutta en pidä tuota NC:n oletettua gf-hintaa niin kovin kalliina. Sehän voisi kattaa esim. päivägreenfee’n ja lounaan jne. Kentät ovat kuitenkin hyviä ja jos hintaa vertaa vaikka johonkin ulkomaiseen kansalliseen huippukenttään maksaa greenfeet usein likimain saman verran.

Master’in osalta pidän laskennallista gf-hintaa erittäin halpana. Onko tosiaan niin että Master’in yhdellä yhdellä vastikkeella saa pelata useampi perheenjäsen rajattomasti?
Kuulostaa näin äkkiseltään hieman oudolta..

Ehkä näissä tapauksissa pitää kuitenkin katsoa hieman muutakin kuin pelkkkää kaavaa.

Jaa että laskelmoitu 210€ gf ei ole korkea, siehä sälli oot. Matkaa Helsingistä liki100km ja aikaa menee per sivu liki 1,5 tuntia. Tuolla hintatasolla ei Suomessa myydä yhtään greenfeetä millään kentällä jos on vapaa markkinatalous sallittua.

Suotakoon omistajille valta päättää mikä on sopiva gf:n hinta. Eikä gf ole todellisuudessa NC:n kentillä noin korkea. Mutta pitäisikö osakkaiden päästää vieraat pelaamaan halvemmalla kuin heidän itsensä maksama keskimääriäinen kierroshinta? Kysymys voi olla myös periaatteesta.

Olisihan tuo 200 toki hieman kalliinpaa kuin muilla Suomen kentillä mutta ulkomailta löytyy monia esimerkkejä vielä kalliimmista..Ehkä kuitenkin on parempi että NC pitää kenttänsä auki vain osakkaille niin ei pääse kukaan pahoittamaan mieltään kalliista pelaamisesta.