Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409847 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (8.1.2014 20:16:06)

haamu kirjoitti: (8.1.2014 20:04:45)

ts kirjoitti: (8.1.2014 18:52:33)Muutenkin Hyg on aika mielenkiintoinen esimerkki. Osakkaiden edut isosti laitettu kuntoon, vastike edullinen, kenttä täynnä, mutta silti ei niille joillekin myynnissä oleville osakkeille tahdo löytyä ottajaa. Tuohon olis mielenkiintosta löytää selitys.

Selityshän on päivänselvä, eli pitäisi saada sinne päin teille lisää niitä kiinnostuneita aktiivipelaajia. Ja sitten laittaa osakkeen hinta kohdalleen. Alkaa kauppa kummasti käymään.

Noup.

Pelaajia on runsaasti, aktiivisuus erittäin suurta ja kenttä varsin täynnä. Vuokrahinta noin 150e vastiketta suurempi. Ilmeisesti kaikki vaan luottavat ja ovat tottuneet siihen että pelioikeuden saa jatkossakin vuokraamalla ja turha laittaa rahaa kiinni kun tuotto vielä noinkin matala. Osa varmaan saa sitten vieläpä vastikkeen hinnalla ohi poolin noita pelioikeuksia niin ei senkään vertaa syytä osakkeen ostoon.

Ei kun Youp. Tilanne on se että monet teidän pelaavista osakkaistanne, jotka siis nyt pelaamisellaan täyttävät kentän ruuhka-aikana, ovat myymässä osakkeitaan. Mutta osakkeet eivät mene siihen hintaan kaupaksi kuin he haluaisivat, ja syynä on se että uutta verta eli uusia aktiiviharrastajia ei ole nurkan takana niitä kyselemässä. Hinta ja kysynytä, turha tätä yksinkertaisuutta on arvuutella. Tämä sama tilanne on pitkälti muissakin yhtiöissä, ainakin mitä SGKY:ltä saamaan tietoon tulee.