Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409818 Ilmoita asiaton viesti

Palaan tähän lippujen vaihtoasiaan sekä osakkeella pelaamiseen.

– Osaketta ei saa vaihtaa pelilippuihin. On kaksi vaihtoehtoa,

1) Pelaat ja käytät osaketta

2) Et pelaa. Jos sairastut, vuokraat sen klubin kautta toiselle pelaajalle koko kaudeksi. Huomioisin myös sen, että on olemassa kenttiä, jossa ei ole hoitovastikepakkoa, esim. yhdessä klubissa on vaihtoehdot, olla pelaamatta koko kautena 0€, vaihtaa 10 kpl pelilippuihin 300e tai pelata osakkeella kuinka paljon vain, joka edellyttää jäsenyyttä 500€. (kaksi jälkimmäistä summaa kuvitteellisia)

Lisäksi, jos et pelaa, niin myy koko osake.

Pelilippujen vaihto kannustaa tienaamiseen lipuilla verottajaa kiertämällä. Jos myyt pelilippusi tuskin ilmoitat verottajalle vaan käärit taskuusi, koska saat enemmän rahaa. Jos vuokraat osakkeen toiselle klubin kautta, niin tällöin pääomaveroa joudut maksamaan eli tienaat vähemmän.

On eri asia osakkeiden arvo kuin se mikä on sivubisnes pelilippujen myynnistä osakkeenomistajalle. Viestiketjussa pitäisi käsitellä osakkeiden arvoa tähtääviä toimenpiteitä. Ymmärrän mielipiteeni vastustajia intresseineen, itsekin olen vaihtanut viime vuonna osakkeen pelilippuihin, kun sain käyttää toisen osaketta toisella kentällä.

Eikä missään nimessä osakkeenomistaja maksa täyttä green-fee hintaa pelilipuista (leikkuri on n.30% vieras green-fee hinnasta, kuten yllä esitin esimerkissä). Pelilippujen vaihto tai ostaminen halvalla on halpapelaamista eikä liity osakkeen arvon korotukseen vaan sen alentamiseen.