Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409772 Ilmoita asiaton viesti

Mr Shanks kirjoitti: (7.1.2014 20:58:52)

Kun olet nähtävästi aiheeseen perehtynyt, mikä osuus Suomessa golfkierroksista keskimäärin 18 reikäisellä kentällä pelataan pelilipuilla? Entä greenfeellä?

Se mikä osuus pelilipuilla pelataan riippuu tietenkin siitä on niitä ylipäätään käytettävissä. Tosiasiassa absoluuttinen määrä on aivan sivuseikka, kysymys on enemmänkin siitä hintamielikuvasta, joka greenfeetä halvemmalla pelaamisella aikaansaadaan ilman oman osakkeen sisältämän pelioikeuden avulla pelaavien keskuudessa.

Kuten aiemmin saimme lukea Poodri Hoon kuvauksesta reitti osakkeenomistajaksi nykyisin voi olla monivaiheinen ja kestää useamman vuoden. Kaikki eivät tuota reittiä kulje vaan shoppailevat halvempia pelaamismahdollisuuksia. Eihän tässä mitää väärää ole, mutta jos ajatellaan golf-osaketta pelaamisen mahdolllistavana instrumenttina ja erityisesti sen haluttavuutta pelaajan kannalta, kaikki sellaiset tavat päästä pelaamaan, jotka eivät ole golf-yhtiön suorassa kontrollissa, ovat vahingollisia.

Vaikka haamu kuinka yritti minulle todistaa,ettei pelilippu ole osakkaan myymä pelioikeus, siitähän siinä nimenomaan on kysymys, oikeudesta pelata yhden kerran. Tämän pelioikeuden myynti on golf-osakeyhtiön kontrollin ulkopuolella ja siten sen toiminnalle ja samalle osakkeenomistajille vahingollinen.