Re: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Golfosakekaupan elpymisen esteenä oy

#409452 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (30.12.2013 20:03:40)

ts kirjoitti: (30.12.2013 19:20:09)
Mutta jos vielä pohditaan skenaariota vuokralaisen etujen heikentämisestä sellaisilla kentillä missä on joilakin runsaasti osakkeita hallussaan. Vuokramarkkinat heikkenisivät ja osakkeiden hinnat putoaisivat entisestään ja voisivat valua ihan normikentälläkin muutaman satasen tasolle. Eikö halpa hinta ja paremmat edut silloin juurikin panisi ne kulkeutumaan sellaisten haltuun jotka niillä myös pelaavat?

………

Huolta kiristyvistä ehdoista siis kantavat lähinnä ne, joilla on tarve saada ylimääräiset pelioikeudet vuokrattua ulos ja se toki on varsin ymmärrettävää. Kentän kannalta taitaa kuitenkin olla ihannetilanne että osakkeet ovat juurikin pelaajien taskussa kuten alkuperäinen ajatus on ollut.

Ekasta kohdasta sanon että samalla tavalla jo ennestään huonojen vuokramarkkinoiden vaikeuttaminen voisi toisaalta olla se viimeinen korsi kamelin selässä joka katkaisee selkärangan ja johtaa osakkaan tien bulvaanin luo. Yhä aleneva vuokrataso on tehokas jarru osakkeen ostamiselle. Sen olemme kaikki jo nähneet käytännössä. Minun veikkaukseni on että Tämä ei kiihdyttäisi osakkeiden päätymistä pelaajille koska osakkeeton pelaaminen halpenisi edelleen osakaspelaamiseen nähden. Ja vieläpä ilman sitoutumisen riskejä.

Toisesta: Ainakin minun kohdalla huoli tulee siitä että mielestäni tällaiset tempaukset vain syventäisivät nykyistä syöksykierrettä. Kaikille osakkaille.
Enpä tiedä tuon alkuperäisen ajatuksen ideaalisuudesta 2010-luvulla.
Ihannetilanne olisi se että että kentän tarjonta vastaisi markkinoiden tarvetta. Tämä lienee talouselämän perussääntöjä.

Näin juuri, ole näistä täysin samaa mieltä.

Mutta ei huolta ja mitä esim. ts:ään tulee hänhän käsittääkseni on myös samaa mieltä asiasta, eli samat oikeudet vuokrapelaajille.