Re: Golfliiton vapauttava päätös - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäpukukoodiRe: Golfliiton vapauttava päätös

#419713 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (27.3.2013 12:03:26)

Sweet_J kirjoitti: (27.3.2013 11:28:22)
Kertokaa nyt siis hyvät ihmiset, mikä siinä toisten (vapaassa tai muodollisessa) pukeutumisessa niin ärsyttää? Itse kerroin jo perusteet, miksi itse en farkuissa pelaisi, mutta miksi, oi miksi sitä joku toinen ei saisi tehdä? Ilman perusteluita tuo on sisällötöntä länkytystä..

Itse koen golfin niin hienoksi lajiksi, että haluan osoittaa sille ja sen perinteille kunnioitusta pukeutumalla lajin vaatimalla arvokkuudella, tai no, ainakin sinne päin. Toisin sanoen housujen tulee olla prässättävissä ja paidassa on kaulus. Sanomattakin on selvää, että vaatteet ovat ehjät ja puhtaat kierrokselle lähdettäessä.

Toisekseen, kierros golfia vie niin paljon aikaa, että vaatteiden vaihtamiselle varmasti löytyy se viisi minuuttia tai enemmänkin ennen kentälle ampaisemista. Jotenkin vain tuntuu oudolta ajatukselta, että golfia pitäisi harrastaa samoissa vaatteissa, joita käyttää työpaikalla tms.

Golfkierrokselle lähteminen on aina jonkinasteista ryhtymistä. Siihen jotenkin erottamattomasti kuuluu pelaamaan sonnustautuminen asun ja kenkien puhdistamisesta/puhtauden tarkistamisesta pukeutumiseen ja välineiden kunnon varmistamiseen. Näin minä sen koen.

Kiitos, kunnon perustelut perinteisen pukeutumisen puolesta. Minusta tämä oli harvoja asiallisia kirjoituksia aiheesta (tässä ketjussa).

Vieläkään tuossa ei ole suoranaisia perusteita sille, miksi jonkun toisen pukeutumisesta saattaisi ärsyyntyä, mutta luulen näkeväni kyllä tuonne kirjoittamasi taakse.. Eli haluat toisten kunnioittavan lajia samalla tavoin kuin itsekin teet?