Re: Golfliiton suositukset - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfliiton suosituksetRe: Golfliiton suositukset

#458124 Ilmoita asiaton viesti

JuKu kirjoitti: (9.9.2010 8:34:06)

kebax kirjoitti: (9.9.2010 7:51:59)
En ymmärrä miksi tosiasioiden kertomisesta pitää pahoittaa mieltään. Todellista huomavaisuutta on se että pelaaja panostaa itse omaan pelitasoon edes sen verran ettei hänen pelinsä siinä suhteessa muita häiritse. Tuo 36 alkaa olemaan sinnepäin.

Jos peli kulkee edellä menevien tahdissa ja turvallisesti, mulle on ihan sama lyökö peliseura 70 vai 140 kertaa. On surullista, ettei kaikille aloittelija (tai veteraani…) kelpaa samaan ryhmään.

Hienoimpia kierroksiani on ollut sotaveteraanin seurassa pelattu. Vauhti oli huomattavasti hitaampi kuin hänen kertomuksissaan, mutta kentän tahdissa. Lyöntejä kertyi aikainen määrä – peli oli sosiaalista, seuratasoituksesta ei ollut tietoakaan. 4 tuntia hienoa elämystä!

Sitoutuneiden lähes rätsi-tason pelaajien kanssa on tullut pelattua huomattavasti enemmän. Useammalla pelikierroksella on nähty kuinka mailat lentää, genitaalisanat kuulee muutaman väylän päähän… väärin on (Perkele) sitoutettu. Näiden kierrosten toivoisin kestävän alle tunnin, mutta tuppaavat venymään pitkälti viidennelle…

Turvallinen, sujuva ja toiset huomioiva peli on persoonakohtainen, ei kastijaollinen. Sitoutuneita öykkäreitä on mielestäni liian paljon, mutta heilläkin on oikeus peliinsä. Ja kun sattuvat ryhmään, niin pelataan myös heidän kanssaan ja otetaan heidät huomioon – aivan kuten kaikki muutkin.