Re: Golfliiton Seniorit Halpapelaajia ?? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfliiton Seniorit Halpapelaajia ??Re: Golfliiton Seniorit Halpapelaajia ??

#457049 Ilmoita asiaton viesti

Kuntogolfari kirjoitti: (23.9.2010 14:24:20)
Golfliiton Senioreiden pelioikeudet vieraskentillä ovat tarkoin rajattuja. Pelioikeuksia kentillä on 2-4. Samana päivänä siis enintään 4 pelaajaa voi pelata SGS:n pelioikeudella. Seniori voi sillä oikeudella pelata samalla kentällä vain kerran kauden aikana. Kyse on eräänlaisesta pienimuotoisesta vaihtopäiväsysteemistä, jossa tosin on useita kenttiä mukana. Greenfeetä vastaa 10 euron toimistomaksu. Mikään ei estä seniori-ikäistä liittymästä SGS:n jäseneksi 25 eurolla vuodessa eikä mikään estä kenttiä liittymästä mukaan nyt 26 kentän kimppaan. SGS:n jäsenet ovat sitoutuneita golfareita, jotka maksavat omille kotikentilleen pelimaksut ja jäsenmaksut. Kyseessä ei siis ole minkäänlainen halpapelaaminen.

Firmapelioikeudet on ihan hyvä juttu, jos niitä käytetään kuten aikanaan unelmoitu eli pienten tahojen golfin peluuseen, jolloin kierrosmäärät ovat jääneet rajalliseksi. Oliko näin, että Seniori-ikäisiä on golfliitossa 40 000 e eli ei ihan pienen porukan käytössä ko. osakkeet ole. Toki vain osa maksaa tuon 25 e vuodessa. Veikkaukseni on, että pelaaminen Seniorien osakkeiden kautta tulee lisääntymään, vaikka käyttö on rajoitettu 1 krt per kenttä ja joutuu maksamaan 10 e maksun per kierros. Itse asiassa ko. järjestelmä mahdollistaa halpapelaamisen:
50 jäsenmaksu jonnekkin + 50 senioreille = 100 e
Tämän jälkeen kierros maksaa (eri kentille pitää mennä) 10 e
1 kierr / kesä = 110 e/krt
2 kierr = 60 e/krt
3 kierr = 43 e/krt
4 kierr = 35 e/krt
10 kierr = 20 e/krt

Seniorit yrittävät olla parempia kuin Supergolf, mutta kun populaa on tarpeeksi Supergolfin ja Seniorit erottaa se, että Supergolfilla voit pelata useampia kierroksia samalla kentällä.