Re: golfliiton jäsenmaksu - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistägolfliiton jäsenmaksuRe: golfliiton jäsenmaksu

#414124 Ilmoita asiaton viesti
ts

out of kirjoitti: (28.7.2013 22:29:45)

Näinhän se on. Golfliitosta löytyy varmasti henkilö, joka osaa tälläiset ohjeet laatia. Nämä ohjeet sitten kilpailukäsikirjaan nykyisten tilalle ja seuroille hieman ohjeistusta ’ ylhäältä päin ’, niin saadaan kaikki pelaamaan samojen sääntöjen mukaan. Ongelma taitaa kuitenkin olla siinä, että golfliiton herrojen selät eivät tahdo taipua ruohonjuuritasolle. Mutta jäsenmaksu kyllä kelpaa.

Kyllä mä olen sitä mieltä, että tähän kohtaan ei kuulu huudella liittoa apuun lainkaan. Niillä on siellä ihan riittävästi oikeitakin töitä tehtävänä.

Oikea osoite on seurojen kilpailutoimikunnat ja kuullun ja luetun perusteella niiden pitäisi monessa paikkaa varmasti tuon suhteen terästää otettaa.

Joskus vuonna miekka ja kirves kun tuolta moottoriurheilun puolelta golfin pariin siirryi, oli monta asiaa jotka heti alkoivat ihmetyttä ja osa ihmetyttää vieläkin. Yksi on se, etttä siellä oli totuttu kilpailukutsussa ja määräyksissä kerrotun kaiken mahdollisen, golfissa yllättävän korkeallakin tasolla tuo tiedonkulku pelaajille oli aivan lapsenkengissä. Yksi syy voi olla se, että siellä jo totuttiin hakemaan lupia viranomaisilta ja pohtimaan läpi kaikki mahdollinen järjestelyvaiheessa, joka muuten yhtä kisaa varten saattoi kestää puoli vuottakin. Golfkisat, siis varsinkin klubikisat on niin helppo järjestää, että vedetään rutiinilla läpi eikä moneen vuoteen ole sen tarkemmin pohdittu asioita.