Re: Golfkenttien markkinointi elää viime vuosisadalla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?Re: Golfkenttien markkinointi elää viime vuosisadalla

#410259 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (6.12.2013 21:59:37)

JuKo kirjoitti: (6.12.2013 21:50:10)

ts kirjoitti: (6.12.2013 21:44:54)

JuKo kirjoitti: (6.12.2013 21:39:00)

Totta, argumenttisi ja perustelusi ovat jo tutuksi tulleen laadukkaita.

Ne ovat kautta vuosien olleet kohdeviestin tasoisia ja ovat jatkossakin. Kannattaisi hankkia pohjatietoa aina kommentteihin.

Tarkoitat siis sitä, että golfoyn joka ei pysty edes kulumista ja arvonalennusta vastaaviin poistoihin on samalla viivalla sekä oman pääoman ja lainan saannin osalta hyvin menevän osakeyhtiön kanssa. Tämä on nyt niin uusi suuremmoinenen keksintö , ainoa vika on siinä että joudumme odottamaan vuoden ennen kuin saat taloustiedon Nobelin.

Katsos kun niiden rahoitustarve on olematon, eli lainaa ei juurikaan tarvita. Tulorakenteesta johtuen myös niin varmoja maksajia, että mitään riskilisää ei tuohon tarvita. Yleensä vielä pankinjohtajat tuntevat tilanteen ja saattavat pankit olla yhteistyökumppaneitakin. Sanoisin tällä hetkellä golfkenttien maksavan lainoistaan käsittämättömän alhaista hintaa jos taustat ovat kunnossa, siis tuloksesta riippumatta.

Kuten sanoin, pieni taustatuntemus olis hyvä olla varsinkin ennen ivallisia kommentteja

Mihinkä tutkimukseen perustat kenttien lainatilanteen ja -tarpeen? Onhan golfosakeyhtiö aika erikoinen yhtiö kun ei tarvitse tappioista välittää ja kuluvaa ja hajoavaa kalustoa poistaa. 20 vuoden jälkeen taseesta löytyykin aika erikoista kalustoa kun kaikki koneet on edelleen taseessa täydellä hinnalla.
Golfopettajan tutkinto ei onneksi pätevöi talouspuolen hallintaan.