Re: Golfkentät Mauritiuksella? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfkentät Mauritiuksella?Re: Golfkentät Mauritiuksella?

#359687 Ilmoita asiaton viesti

Tiiausaikoja molemmat kentät antoivat vain kaksi päivää etukäteen, mutta aikoja oli runsaasti, jotta ei paniikkia.

Tasoitusrajoja ei ollut . Edes Green cardia eivät kysyneet. Toki kysyivät händärin, mutta luultavasti vain sen takia, että pystyivät seuraamaan ryhmien kulkua. Seuranta väylillä oli tarkkaa mutta kohteliasta. Marshallit kiersivät jatkuvasti kentällä. Hitaat ryhmät vedettiin nopeasti syrjään, jos takana tuli nopeampi ryhmä. Mutta, toistan vielä, että Espanjan tapaista pakolla hoputtamista tai käskyttämistä siellä ei ollut, vaan kaikkien peli sujui mielyttävästi.

Proshopit olivat molemmilla kentillä ja ainakin vaatetavaraa oli saatavilla. Myös vuokramailat näyttivät hyvätasoisilta, joten muutamaa kertaa varten ei kannattane omia sinne viedä, koska painorajoitukset tulevat äkkiä vastaan. Jos joutuu maksamaan 15 €/kg ylipainosta, niin bägille tulee äkkiä hintaa. Mennessä olivat ylipainosta tarkkoja.

Molemmat kentät hoitivat mailojen kuljetukset ilmaiseksi keskenään jouhevasti, niin ettei tarvinnut turhaan viedä mailoja välillä hotelliin, jos aikoi seuraavana päivänä pelata toisella kentällä.